Bemutatkozás


A szakma szépsége, szeretete és nem utolsó sorban az ügyfelek megelégedettsége utat nyitott egy töretlen fejlődésnek.


Rólunk

R oller Róbert 1992-ben igazodva az akkori piaci igényekhez kőfaragóként kezdte meg tevékenységét. A szakma szépsége, szeretete és nem utolsó sorban az ügyfelek megelégedettsége utat nyitott egy töretlen fejlődésnek. Gyorsan változó világunkban az igényeket önálló vállalkozóként nem tudtuk kielégíteni.

Ezért 2007-ben úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk vállalkozásunk jogutódját az R & R-Stone Kft. Ettől a ponttól kezdve a fejlődésünk még inkább felgyorsult. Mára cégünk termékei megtalálhatóak a környező megyékben és az ország távolabbi pontjain is.

Együttműködés

A központ mellett több lerakattal rendelkezünk a környéken, és folyamatosan bővítjük kereskedelmi hálózatunkat. Ehhez további partnereket keresünk. Termékeink minőségét és időtállóságát a világ különböző országaiból származó, egyedülálló tartósságú gránit alapanyagok adják.

Az átgondolt tervezés, az alapos, igényes megmunkálás, a rövid határidők, a korrektség és nem utolsó sorban az átlagosnál 15-20%-kal alacsonyabb árak teszik vonzóvá cégünket ügyfeleink számára. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyéni kedvezményeket adunk.


Szolgáltatásaink

R & R - számunkra fontos a vevői megelégedetség. Kész modelljeink értékesítésén túl, vállaljuk egyedi síremlékek elkészítését is. Cégünk alapítójának fiatalos lendülete a GARANCIA a legrugalmasabb kiszolgálásra.

Önhöz ugyanolyan készségesen állunk akkor is, ha egy követ rendel, mintha egy teljes kamionnal rendelne.


Standart síremlékek értékesítése
Egyedi síremlékek készítése
Kiegészítők értékesítése
Belsőépítészet, ablakpárkányok

gránit bányászat
gránit bányászat
méretre vágott gránit lap
nyers gránit tömb
gránit nagykereskedés