Oops...
Slider with alias home not found.

Slide minőség egy helyen Slide gránit síremlékek Slide gránit konyhapultok Slide

Slide minőség egy helyen Slide gránit síremlékek Slide gránit konyhapultok Slide

PONTOSSÁG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

15
Év
60-70
Gránit fajta
2000
Ügyfél

RÓLUNK

A szakma szépsége, szeretete és nem utolsó sorban az ügyfelek megelégedettsége utat nyitott egy töretlen fejlődésnek.

Az R&R-Stone Kft Pest megyében, a Váctól 5 km-re, Rád községben található. Cégünket 2007-ben alapítottuk. Előtte egyéni vállalkozásként foglalkoztunk síremlékekkel.
Cégünk megalapítása óta munkáink száma minden évben jelentősen emelkedett. Elmondhatjuk, hogy több mint 2000 ügyfél igényeit elégítettük ki.
Mivel nagyon sokan ajánlás útján találnak ránk, ezért azt feltételezzük, hogy ügyfeleink megelégedését kiérdemeltük. Napjainkra meghatározók lettünk a környék piacán. Nagykereskedés lévén is, az ország egész területén vállalunk munkákat, valamint vannak viszonteladóink Ennek következtében, évente több ezer síremléket értékesítünk az ország egész területén.
Fő telephelyünk Rádon található. Itt történik a raktározás, kőmegmunkálás.
Az itt található kiállítókertben folyamatosan 60-70 kiállított síremléket tekinthet meg. Vácon kiállítókerttel rendelkezünk, amelyben folyamatosan 40-50 kiállított síremléket tekinthet meg. Fejlődésünk töretlenségének köszönhetően, mára több mint 15.000 m2-es telephellyel, több ezer garnitúrás raktárkészlettel, jelentős gépparkkal, és több mint 20 alkalmazottal rendelkezünk. A rugalmas, pontos, precíz munkavégzés cégünknél alapkövetelmény, a kivitelezésnél a megrendelők igényeinek maximális kielégítésére törekszünk.

Küldetésünk

Cégünk célkitűzése, hogy a legjobb minőségű anyagokból kiváló minőségű munkával minél több elégedett ügyfelet szolgálhassunk ki.
Véleményünk szerint a legszebb gránitok Indiában találhatóak. Közvetlenül a bányákból, és annak feldolgozó üzeméből vásárolunk. Cégvezetőként gyakran személyesen ellenőrzöm a helyszínen a kitermelt anyagokat.
Várunk minden kedves érdeklődőt elérhetőségeinken.

 

Ügyfeleink véleményei

Nagyon igényesen vannak kiállítva a síremlékek. Ekkora választékot máshol nem találtunk.

Minden kérdésre kielégítő választ kaptunk. Különösen tetszett a nagy választék.

Munkaidő lejártakor érkeztünk. Készségesen álltak rendelkezésünkre akkor is.

A megbeszélt időben, és a megbeszélt összegben készült el végül. Nem volt semmilyen felmerülő költség. Sajnos máshol már találkoztunk ilyennel, hogy megbeszéltünk egy összeget és többet kellett fizetni.

Ritkán tapasztalunk ilyen hozzáállást a munkások részéről. Nem az volt a cél, hogy minél gyorsabban összecsapni, hanem hogy szép legyen a síremlék.

Látszott, hogy összeszokott csapat. Elmondásuk szerint van aki több mint 10 éve van a cégnél.

Hatalmas telephely, nagy választék.

Átlagosnál picit alacsonyabb árak, viszont minőségben és hozzáállásban nagyon jók! Ajánlom mindenkinek.

Ajánlották őket, mi is azért mentünk. Nagyon meg voltunk elégedve!